• Szkoła
    • Kierunki kształcenia
      • Liceum Ogólnokształcące
      • Technik spedytor
      • Technik ekonomista
      • Technik hotelarstwa
      • Technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki
      • Technik rolnik
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik weterynarii
      • Technik architektury krajobrazu
      • Technik fotografii i multimediów
    • Dokumenty szkolne
    • Biblioteka online
    • Kierownictwo i Kadra
    • Historia szkoły
    • Wirtualny spacer
    • Projekty
    • Zjazd Absolwentów
    • Kujawsko-Pomorski Fundusz Rozwoju
  • Strefa ucznia
    • eDziennik
    • Plan zajęć zmiana od 13.05.2024
    • Godziny dostępności nauczycieli
    • Egzaminy
      • Egzamin zawodowy
      • Matura
    • Kursy kwalifikacyjne
      • Harmonogram zjazdów
      • Plan zajęć
      • Podanie KKZ
    • Dokumenty uczniowskie
    • Wykaz podręczników
    • Sukcesy uczniów
    • Projekty
    • Samorząd Uczniowski
    • Standardy ochrony małoletnich
    • Kariera
  • Strefa rodzica
    • eDziennik
    • Informacje dla rodziców
    • Artykuły dla rodziców
    • Standardy ochrony małoletnich
  • Aktualności
  • Rekrutacja
  • Kontakt
  • BIP

Egzaminzawodowy

Rozkład sal na egzamin zawodowy w roku szkolnym 2024/2025(Aktualizacja 14.11.2024r.)
Dostosowania (FORMUŁA 2019)
Harmonogram przeprowadzania egzaminu zawodowego (FORMUŁA 2017)
Komunikat Ministra Edukacji Narodowej z 22 kwietnia 2020 r. w sprawie wykazu olimpiad tematycznych
Rozkład sal na egzamin zawodowy w roku szkolnym 2021/2022 (Aktualizacja 05.01.2022 r.)
Dostosowania (FORMUŁA 2012, FORMUŁA 2017)
Harmonogram przeprowadzania egzaminu zawodowego (FORMUŁA 2012)
Harmonogram przeprowadzania egzaminu zawodowego (FORMUŁA 2019)

Kierunków kształcenia

Lat doświadczenia

Absolwentów

Aktualności

Zobacz wszystkie posty

ZAKOŃCZENIE ROKU SZKOLNEGO.

TURNIEJ SIATKÓWKI PLAŻOWEJ Z UKS PRZEMYSTKA 

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa 2.0

Klasa II TE w Łebie

Hotelarstwo na wesoło- Konkurs „Familiada HGT.”

Rozstrzygniecie Konkursu „Mój pupil i ja”.

Mistrz kulinarny Marcin Budynek w Technikum Żywienia w Przemystce

Wirtualna adopcja kotki Tani przez uczniów klasy I THTMTŻ

Uczniowie Przemyski z sukcesami w OWiUR

Wycieczka integracyjna uczniów klas I THTMTŻ, II TM i II LO z Przemystki.

Kolejny sukces uczniów Przemystki!!!

Uprawa ziół i warzyw

„Żywa lekcja biologii” w Nadgoplańskim Parku Tysiąclecia w Kruszwicy

Drzwi otwarte w ZS RCKU

DRODZY ÓSMOKLASIŚCI ! #Drzwi Otwarte

Uczniowie na okręgowych eliminacjach XLVIII Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych

Mamy to! ZS RCKU w Przemystce na podium eliminacji okręgowych XLVIII OWiUR! 🏆

Certyfikaty dla zawodowców

Kontakt

Zespół Szkół
Rolnicze Centrum Kształcenia
Ustawicznego w Przemystce
Przemystka 21
88-200 Radziejów
Email: [email protected]
Telefon: 54 285 36 65
Telefon: 695 897 387
Fax: 54 285 36 65
AE:PL-18166-59010-GHCCT-27

Przydatne linki

Aktualności
eDziennik
O nas
Kontakt
Deklaracja dostępności
Polityka prywatności

  • Obserwuj
  • Obserwuj
  • Obserwuj
  • Obserwuj
Accessibility Adjustments

Powered by OneTap

Colors
Orientation
Version 2.3.2
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.