UWAGA !!!! REKRUTACJA!!!

Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Ziemi Kujawskiej w Przemystce ogłasza rekrutację do wyjazdu uczniów klas 2, 3, 4 i 5 technikum w zawodzie technik rolnik i technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki na staż zawodowy do niemieckiego ośrodka szkoleniowego DEULA w Nienburgu w terminie 8.04.-19.04.2024. Udział w projekcie jest nieodpłatny. Projekt jest w 100% realizowany z funduszy Unii Europejskiej. Osoby chętne zapraszamy do kontaktu w celu wypełnienia formularza zgłoszeniowego oraz innej niezbędnej dokumentacji. Liczba miejsc ograniczona. Rekrutacja trwa do 31.01.2024r. Szczegółowych informacji na ten temat udziela p. Magdalena Korzeniewska-Duszek osobiście (sala 53, internat), za pośrednictwem poczty elektronicznej (e-mail: [email protected]) lub dziennika elektronicznego.

Zobacz również

Nie każdy bohater nosi pelerynę.

Prawdziwi bohaterowie często są zwykłymi ludźmi, którzy nie potrzebują specjalnych mocy czy kostiumów, aby wykazywać się odwagą, determinacją w trudnych sytuacjach. Jednym z nich okazał się być Gabriel Marcinkowski, uczeń klasy 1TŻ. Wykazał się on postawą godną...

Chorwackie praktyki zawodowe uczniów z Przemystki

Zespół Szkół RCKU w Przemystce realizuje od 1.06.2024r. czwarty akredytowany projekt w sektorze Kształcenie i szkolenia zawodowe dofinansowany z programu UE Erasmus+ w kwocie 65 847 Euro. W przedsięwzięciu uczestniczą uczniowie wszystkich kierunków technicznych, w...

Kolejne, cenne doświadczenie zawodowe

W ZSRCKU w Przemystce od kilku lat realizowane są przedsięwzięcia o zasięgu międzynarodowym, w których uczestniczą nie tylko uczniowie, lecz również nauczyciele. W związku z realizacją projektu dofinansowanego z programu UE z sektora „Kształcenie i szkolenia zawodowe”...

Kolejne praktyki zawodowe uczniów z Przemystki w Niemczech

Zespół Szkół RCKU w Przemystce realizuje od 1.06.2024r. trzeci akredytowany projekt w sektorze Kształcenie i szkolenia zawodowe dofinansowany z programu UE Erasmus+ w kwocie 65 847 Euro. W przedsięwzięciu uczestniczą uczniowie wszystkich kierunków technicznych, w...

 „Dynia w akcji” – warsztaty kulinarne

Koniec października  to czas, kiedy możemy cieszyć się jesiennymi plonami w pełni. Jednym z nich jest dynia. To niskokaloryczne warzywo o wysokiej zawartości witamin, błonnika...

Nasze Social Media