Trwa rekrutacja do projektu „Europejska obsługa gościa i konsumenta wraz ze szkoleniem kadry”

Okres przedświąteczny to od kilku lat okres przygotowań do udziału w projektach w naszej szkole. Od początku miesiąca uczniowie klas hotelarskich i gastronomicznych składają Formularze Zgłoszeniowe uprawniające do udziału w rekrutacji na wyjazd na praktyki w Irlandii.

Młodzież z Technikum Hotelarstwa i Żywienia mogą wyjechać do miejscowości Youghal na południu wiecznie zielonej wyspy. Poprzednia grupa uczniów realizowała 4-tygodniowe praktyki w sierpniu 2021 roku. Wrócili zadowoleni z głowami pełnymi nowych umiejętności. Teraz czas na kolejną grupę. Tym razem mamy 26 miejsc i już teraz wiemy, że zostaną w pełni wykorzystane. Lista osób zakwalifikowanych i rezerwowych jest prawie gotowa. Czekamy jeszcze 3 dni na ostatnie zgłoszenia!

Zapraszamy chętnych do składania zgłoszeń do 22 grudnia u p. Justyny Kopczyńskiej (sala 51).

Strona poświęcona projektowi: Europejska obsługa gościa i konsumenta wraz ze szkoleniem kadry | Facebook

Zobacz również

.

Wyniki rekrutacji

Wyniki rekrutacji do akredytowanego projektu nr 2025-1-PL01-KA121-VET-000322205 w ramach programu Erasmus+ realizowanego przez ZSRCKU w Przemystce od 1.06.2025 do 31.08.2026. sektor: Kształcenie i szkolenia zawodowe akcja 1: Mobilność edukacyjna Lista kandydatów...

IV edycja konkursu Spelling Bee za nami

16 grudnia 2025 w naszej szkole odbyła się IV edycja konkursu literowania w języku angielskim- Spelling Bee. W wydarzeniu wzięło udział 41 uczniów, którzy zmierzyli się z niełatwym zadaniem bezbłędnego literowania angielskich słów pod bacznym okiem jury oraz przy...

Wycieczka do Wrocławia

Wycieczka klasy 3 TM i 4TŻ   do Wrocławia udowodniła, że magia Świąt i fascynacja techniką mogą iść w parze.  Wycieczka była idealnym połączeniem tradycyjnej świątecznej atmosfery z dawką edukacji i historii motoryzacji. ​Grupa udała się do Muzeum...

Nasze Social Media