Start
Szkoła
Kierunki
Kadra
Kierownictwo
Administracja
Obsługa
Samorząd Uczniowski
Internat
Jak do Nas trafić
Historia Szkoły
Czytelnia
Uczniowie
Wykaz Podręczników
Klasy
Liceum Ogólnokształcące
LO Klasa 1
LO Klasa 2
LO Klasa 3
Technikum w zawodzie:
Technik Rolnik
TR Klasa 1
TR Klasa 2
TR Klasa 3
TR Klasa 4
Technik Ekonomista
TE klasa 1
TE klasa 2
TE klasa 3
TE klasa 4
Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
TŻiUG klasa 1
TŻiUG klasa 2
TŻiUG klasa 3
TŻiUG klasa 4
Technik Hotelarstwa
TH klasa 1
TH klasa 2
TH klasa 3
TH klasa 4
Technik Mechanizacji Rolnictwa i Agrotroniki
TMR klasa 1
TMR klasa 2
Sukcesy Uczniów
Najlepsi Uczniowie
Sportowe
Olimpiady i Konkursy
Inne
Kursy Kwalifikacyjne
Harmonogram Zjazdów
Plan Zajęć
Podanie KKZ
Podanie KKZ RL.04
Podanie KKZ RL.16
Organizacja Roku Szkolnego
Plan Zajęć
Zajęcia Pozalekcyjne
Dodatkowe dni wolne
Oferta 2020/2021
Rekrutacja
Kontakt
Matura
Egzamin maturalny
Harmonogram matur forma pisemna 2020
Egzaminy Zawodowy
Egzamin formuła 2017
Dokumenty
Wnioski i Deklaracje do pobrania
RODO
Zamówienia Publiczne
Dla pracowników pedagogicznych
Dla pracowników niepedagogicznych
Podanie o wydanie duplikatu świadectwa
Statut ZSRCKU w Przemystce
Regulamin Studniówki w ZSRCKU
mlegitymacja - regulamin
Instrukcje Bezpieczeństwa Pożarowego
Innowacje
Projekty
"TIK + języki obce = silna szkoła" (1.10.2020.-30.09.2021.)
Europejska obsługa gościa i konsumenta wraz ze szkoleniem kadry (1.11.2019.-31.10.2021)
„Zagraniczne praktyki – krokiem do kariery” 01.06.2016 - 31.12.2017
"Mój start w przyszłość"
,,Większa wiedza – lepsza przyszłość”
„Ponadnarodowa mobilność uczniów i absolwentów ..."
”Dobry zawód otwiera drzwi renomowanych firm II”
ERASMUS+ „We share the land”
„Inwestycje w infrastrukturę kształcenia zawodowego w Zespole Szkół RCKU w Przemystce”
Praktyki Zawodowe
Absolwenci
Archiwum
Kariera
Szukaj
Jesteś tutaj:
Start
Wideoteka ZSRCKU
Liczba gości
Odwiedza nas 35 gości oraz 0 użytkowników.
Przydatne linki
Nasi partnerzy