Szukaj

 

Praktyki Zawodowe 2019/2020

- Technikum Hotelarstwa 
- Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych
Miejsca odbywania praktyk:
- Hotel Atut w Liczeniu,
- Hotel New Skanpol w Kołobrzegu,
- Hotel Bartan w Gdańsku-Sobieszewie
- hotele w miejscowości Youghal w Irlandii. (w ramach projektu EUROPEJSKA OBSŁUGA GOŚCIA I KONSUMENTA WRAZ ZE SZKOLENIEM KADRY finansowanego z POWER)
PRAKTYKI ZAWODOWE - 2016/2017.
 
Technikum Hotelarstwa
Termin praktyk: 25.06.2017. – 22.07.2017.
Miejsce realizacji praktyk: Lipsk, Niemcy:
- Hotel Royal International - http://www.royal-leipzig.de/de/hotel/
- Hotel Via City  -  http://via-city.de/
- Hotel Arena City - http://www.arena-city.de/
- Hotel Markgraf- http://www.markgraf-hotel-leipzig.com/
- Hotel Michaelis- http://www.michaelis-leipzig.de/de/hotel-michaelis/
 
Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych
Termin praktyk: 25.06.2017. – 22.07.2017.
Miejsce realizacji praktyk: Lipsk, Niemcy
- Mensa am Park
- Mensa amElsterbecken
- Mensa Academica
- Mensa Peterssteinweg
- DHL Kantine
- SAH amRosental

Doświadczenie zawodowe to bardzo ważny punkt w CV, dlatego też młodzież z  ZSRCKU w Przemystce nie próżnuje i już w trakcie nauki w szkole średniej zaczyna je zdobywać. Uczniowie klas Technikum Obsługi Turystycznej, Technikum Hotelarstwa oraz Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych odbywają praktyki zawodowe  związane z ich profilem nauczania nie tylko w firmach w Polsce ale i za zagranicą. Praktyka zawodowa otwiera im drzwi do dalszej kariery.

Liczba gości

Odwiedza nas 8 gości oraz 0 użytkowników.

Przydatne linki

Nasi partnerzy